ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξάνθη: Διαμαρτυρίες για το νέο lockdown – «Έπεσαν» πυροβολισμοί! (βίντεο) (upd)

Ξάνθη: Διαμαρτυρίες για το νέο lockdown – «Έπεσαν» πυροβολισμοί! (βίντεο) (upd)

(Αρχικό κείμενο 9:30): Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ στον Εχίνο αλλά και σε άλλα χωριά, αφού οι κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης θεωρούν ότι είναι στοχοποιημένοι και αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Μάλιστα αντέδρασαν στην παρουσία περιπολικού με πυροβολισμούς στον άερα(!) όπως φαίνεται από βίντεο του κατοίκου της πειροχής.

Οι κάτοικοι των χωριών αυτών είναι στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι.

«Αυτή τη φορά θα αντιδράσουμε» δηλώνουν μιλώντας στο xanthinews.gr. «Δεν μπορεί πάλι ο Εχίνος να έχει στοχοποιηθεί και με το θέμα του κορωνοϊού» προσθέτουν.

Να σημειωθεί ότι στην Ξάνθη μεταβαίνει εσπευσμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, καθηγητή Σωτήριο Tσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.