Ε.Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο με την κοκαΐνη έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην ΕΛ.ΑΣ

Ε.Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο με την κοκαΐνη έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην  ΕΛ.ΑΣ

Στροφή στην ζωή της φαίνεται ότι πραγματοποιεί η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αφού έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία και πλέον αναμένει τον διορισμό της ως συνοριοφύλακας, κατά πάσα πιθανότητα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

15 μήνες μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κoνγκ και την επιστροφή της στην Ελλάδα, το 22χρονο μοντέλο έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία και αυτό που μένει είναι η τοποθέτησή της, πιθανότατα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ως συνοριοφύλακας.

Ηταν Νοέμβριος του 2017, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.