Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έσκαψε όλη τη.. Β.Ελλάδα ψάχνοντας λίρες και χρυσό!

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έσκαψε όλη τη.. Β.Ελλάδα ψάχνοντας λίρες και χρυσό!

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη πριν από λίγο στη Βόρεια Ελλάδα γιατί «είχε σκάψει έναν ολόκληρο νομό ψάχνοντας για λίρες και χρυσό».

Ο αστυνομικός – χρυσοθήρας που υπηρετεί σε υψηλή θέση σε νομό της Βορείου Ελλάδας είχε μπει στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για την περίεργη δράση του. Μαζί του φέρεται να έχουν συλληφθεί άλλα 13 άτομα μεταξύ αυτών και άλλοι δύο συνάδελφοί του αστυνομικοί.

Η όλη επιχείρηση των Αδιάφθορων της Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τα κεντρικά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα όπου έχει τον συντονισμό είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν μηχανήματα ανεύρεσης χρυσού και χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη επιχείρηση ήταν υπό τον συντονισμό του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, ενώ στη Β. Ελλάδα είναι και ο διοικητής της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. , υποστράτηγος Ηλίας Κοσσυβάκης.

Αυτό είναι ένα ακόμη χτύπημα στα κυκλώματα επίορκων αστυνομικών καθώς χθες συνελήφθη ένας ακόμη ένστολος στον Πειραιά για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών που έκανε κουμάντο στο «μεγάλο λιμάνι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Εισαγγελίας και των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για το μεγάλο κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί και αποκαλύφθηκε μέσα από το πόρισμα της ΕΥΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.