ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανίδα θέλει να μικρύνει το τεράστιο στήθος της – «Μου καταστρέφει τη ζωή» (φώτο)

Βρετανίδα θέλει να μικρύνει το τεράστιο στήθος της – «Μου καταστρέφει τη ζωή» (φώτο)

Η Άμπερ Ροτς γεννήθηκε με πλούσιες καμπύλες. Παρότι πολλές γυναίκες θα τη ζήλευσαν, εκείνη θεωρεί πως το τεράστιο μπούστο της καταστρέφει τη ζωή της.

Η 20χρονη Βρετανίδα ξεκίνησε εκστρατεία για να συγκεντρώσει το ποσό των 5.000 λιρών, στην πλατφόρμα GoFundMe, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση σμίκρυνσης του στήθος της. Το μέγεθός του είναι 34J και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά στη Μεγάλη Βρετανία.

Ωστόσο, ούσα μόλις 1,60μ., ένα τόσο μεγάλο μπούστο τη δυσκολεύει αρκετά στην καθημερινότητά της, καθώς δεν μπορεί να «σηκώσει» όλο αυτό το βάρος. Όπως τονίζει, της προκαλεί αφόρητους πόνους στη μέση, ενώ τη φέρνει σε δύσκολη θέση σε στενούς χώρους και παράλληλα τη μετατρέπει καθημερινά σε στόχο χυδαίων σχολίων.

«Όλοι νομίζουν ότι το μεγάλο στήθος μου είναι κάτι καλό κι αναγνωρίζω ότι, από πολλές απόψεις, έχει τα θετικά του. Όμως, η αλήθεια είναι πως μου καταστρέφει τη ζωή. Δεν χωράω ποτέ να περάσω ανάμεσα σε κόσμο στις παμπ. Μόλις πάω να σηκωθώ ή να στρίψω εκτοξεύω ποτήρια μπίρας στον αέρα. Δεν μπαίνω καν να ψωνίσω με μικρά μαγαζιά, γιατί ρίχνω τα πράγματα από τα ράφια», περιγράφει την καθημερινότητά της η ίδια.

Η νεαρή φοιτήτρια δεν μπορεί καν να γυμναστεί και πιστεύει ότι, εάν δεν αλλάξει κάτι, η επιβάρυνση στο σώμα και την ψυχολογία της θα συνεχίσει να μεγαλώνει, έως ότου γίνει μη αναστρέψιμη. Αν και κατέφυγε στο εθνικό σύστημα υγείας, για να υποβληθεί σε επέμβαση, δεν βρήκε ανταπόκριση.

Το αίτημά της απορρίφθηκε, καθώς το στήθος της είναι λίγο μικρότερο από εκείνο που θα δικαιολογούσε την επέμβαση. Έτσι, σκέφτηκε να ζητήσει χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας GoFundMe, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει σύντομα να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της για μια φυσιολογική ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.