ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Με… ραντεβού στα ελαιοτριβεία λόγω του lockdown (βίντεο)

Με… ραντεβού στα ελαιοτριβεία λόγω του lockdown (βίντεο)

Καμία σύγκριση με τα περασμένα χρόνια δεν έχουν οι εικόνες στα ελαιοτριβεία, όπου η χαρά, οι παρέες, τα κεράσματα και η ρακή, κυριαρχούσαν.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα ελαιοτριβεία προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα, με την είσοδο στον χώρο να γίνεται κατόπιν… ραντεβού, με μάσκες και αποστάσεις…

Ελαιοτριβεία σαν… χειρουργεία ελέω κορωνοϊού, με τις λίστες για το άλεσμα των καρπών της ελιάς, ολοένα να μεγαλώνουν, με το προσωπικό ασφαλείας να βάζει τα δυνατά του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ελαιοπαραγωγών.

Την ίδια ώρα, σε ορισμένες περιοχές στον Δήμο Μαλεβιζίου, ο δάκος οργιάζει…

Ο γεωπόνος και εντομολόγος Παύλος Μαυρικάκης συμβουλεύει τους αγρότες να προχωρήσουν άμεσα στην συγκομιδή της ελιάς, σε μια προσπάθεια περιορισμού της ζημιάς, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα.

Εν τω μεταξύ, ως την καλύτερη χρονιά των τελευταίων 5 ετών για τους ελαιοπαραγωγούς χαρακτηρίζει την φετινή χρονιά, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρων Χιλετζάκης, ο οποίος αναφέρεται και στην εξαιρετική ποιότητα του ελαιολάδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.