ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα πάρκα αναμένεται να παραμείνουν ανοικτά στην Αττική

Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα πάρκα αναμένεται να παραμείνουν ανοικτά στην Αττική

Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την Καθαρά Δευτέρα να παραμείνουν ανοιχτά δύο από τα μεγαλύτερα πάρκα, το Πεδίον του Άρεως και το Πάρκο Τρίτση.

Οι πολίτες έχουν κουραστεί από το παρατεταμένο lockdown, ωστόσο αύριο (15/03) τούς δίνεται μια ευκαιρία για να ξεσκάσουν με το πέταγμα του χαρταετού, το οποίο επιτρέπεται να γίνει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους ή εντός του δήμου διαμονής, τηρώντας τα μέτρα και έχοντας τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή το sms για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Στην Αττική θα είναι μάλιστα ανοικτά δυο από τα μεγαλύτερα πάρκα: το Πεδίον του Άρεως και το Πάρκο Τρίτση, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, η οποία συνοδεύεται κι από δήλωση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, ο οποίος απηύθυνε έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων, όσοι πολίτες το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πήραμε την απόφαση ως Περιφέρεια Αττικής, αύριο την Καθαρά Δευτέρα, να είναι ανοικτά το Πεδίον του Άρεως και το Πάρκο Τρίτση. Είναι ένα στοίχημα για όλους μας η αυριανή συμπεριφορά. Δείχνουμε εμπιστοσύνη και θεωρώ πως η καλύτερη αστυνόμευση είναι η συνείδηση του καθενός μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.