ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων

Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιούν σήμερα πορεία από την πλατεία Μαβίλης προς το υπουργείο Υγείας.

Με αφετηρία την πλατεία Μαβίλης, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνονται προς το υπουργείο Υγείας, μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας, με ενδιάμεσες στάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Βουλή, ενώ να αναφέρουμε ότι η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει στάση εργασίας σήμερα μεταξύ 9:00 και 15:00.

Λόγω της πορείας, κλειστή είναι η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς τη Βουλή από το ύψος του Ευαγγελισμού.

Φτάνοντας στο ύψος της Ηρώδου Αττικού, φραγμός των ΜΑΤ δεν επέτρεψε στους διαδηλωτές να προχωρήσουν, οι οποίοι σαν «απάντηση» άφησαν στον δρόμο καλάθια που έγραφαν «Δώρο Πάσχα».

Έξω από τη Βουλή, οι διαδηλωτές κατέθεσαν στεφάνι και κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς υγειονομικούς.

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι διεκδικούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά και άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κλάδων. Επίσης, ζητούν τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με μόνιμο προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό, καθώς και έγκαιρη προμήθεια όλων των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες διαμαρτυρίες διοργανώνονται σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννενα, στην Πρέβεζα, στο Ηράκλειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.