ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη: Παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν με κατσαβίδι σε ανήλικο!

Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη: Παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν με κατσαβίδι σε ανήλικο!

Σε γκέτο εξελίσσεται η Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, από την Εγνατία ως τη Ρωμαϊκή Αγορά. Επιθέσεις εις βάρος πολιτών, αλλά και παιδιών, ναρκωτικά, πορνεία, βία και κάθε είδους παραβατικότητα, έρχονται μετά το κέντρο της Αθήνας να αλώσουν και αυτό της συμπρωτεύουσας.

Έντονη ανησυχία προκαλούν καταγγελίες ότι στη Θεσσαλονίκη ότι στη συμβολή Αριστοτέλους και Εγνατίας, παράνομοι μετανάστες που συγκεντρώνονται στο σημείο για εμπορία και χρήση ναρκωτικών, επετέθησαν σε ανήλικους που στέκονταν στη στάση του λεωφορείου, κτυπώντας έναν δεκαεξάχρονο στο πρόσωπο και απειλώντας τον με κατσαβίδι.


Μάλιστα, η ίδια ομάδα παρανόμων μεταναστών, επετέθη εν συνεχεία και σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA που αντελήφθη το περιστατικό και έσπευσε να το καλύψει.

Αιτία της επίθεσης, σύμφωνα με τους ανήλικους, ήταν το γεγονός ότι τραβούσαν φωτογραφίες και κάποιος από τους αλλοδαπούς θεώρησε ότι φωτογραφίζουν αυτόν. Για τον ίδιο λόγο εν συνεχεία επετέθησαν και στο συνεργείο του ALPHA.

Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία λίγο αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είδηση έρχεται στον απόηχο της πληροφορίας για την «Αθηναϊκή» μετάλλαξη του κορωνοϊού, που είναι προϊόν αυτής ακριβώς της έντονης και ανεξέλεγκτης παρουσίας παρανόμων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.