ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντώνης Συκάρης: «Θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό όπως έφυγε» λέει η σύζυγός του

«Ήταν το καλύτερο τέλος»

Αντώνης Συκάρης: «Θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό όπως έφυγε» λέει η σύζυγός του

Για την απώλεια του αγαπημένου της στο βουνό των Ιμαλαΐων, μίλησε η σύζυγος του Αντώνη Συκάρη.

Ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης από έλλειψη οξυγόνου.

Αποκάλυψε πως είχε αντιληφθεί ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ για τον θάνατό του είπε πως «ήταν το καλύτερο τέλος», καθώς και ο ίδιος θα ήθελε να φύγει σε ένα τέτοιο σημείο.

«Εγώ θα ήθελα να μείνει εκεί, γιατί αυτό αγαπούσε και αυτό θα ήθελε και εκείνος. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένα βουνό σε ορειβάτη. Είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί για εκεί. Άλλωστε ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από την ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια για το αν είχε αντιληφθεί την κατάστασή του, απάντησε: «Μα το ήξερα, είχαμε μιλήσει και πιο πριν και μου έλεγε: “δεν είμαι καλά” και οτι “είμαι πάρα πολύ εξαντλημένος”. Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν είχε άρθρωση ολόκληρη. Είχε εξαντληθεί και για αυτό έφυγε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.