ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις των απεργών στο κέντρο της Αθήνας – Άνοιξαν οι δρόμοι (φώτο) (upd)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις των απεργών στο κέντρο της Αθήνας – Άνοιξαν οι δρόμοι (φώτο) (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 11:07) Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και οι δρόμοι έχουν ανοίξει.

Μαζική απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, Συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, με χιλιάδες απεργούς από δεκάδες κλάδους να διαδηλώνουν για συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς.

Στη συγκέντρωση απευθύνθηκε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη μαραθώνια πορεία την Κυριακή 21 Απρίλη, αλλά και στον εργατικό-λαϊκό αγώνα δρόμου που είναι αφιερωμένος στους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Πρωτομαγιάς του ’44, την Κυριακή 28 Απριλίου.

Η Αστυνομία κάνει λόγο για τη συμμετοχή 3.000 ατόμων στο Σύνταγμα, 750 στα Προπύλαια, και 400 στην Κλαυθμώνος.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της απεργίας
Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα εφαρμόζει η ΕΛΑΣ από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση –όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών– σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.