ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Αχαΐα: «Χαμός» σε γαμήλιο γλέντι – «Αρπάχτηκαν» μεταξύ τους τα πεθερικά

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

Αχαΐα: «Χαμός» σε γαμήλιο γλέντι – «Αρπάχτηκαν» μεταξύ τους τα πεθερικά

Επεισοδιακό ήταν γαμήλιο γλέντι στην Αχαΐα, με γαμπρό και νύφη να μην μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν.

Στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους, γαμπρός και νύφη έγιναν θεατές ενός επεισοδίου που ποτέ δεν είχαν βάλει στο μυαλό τους. Οι γονείς τους, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια για ένα χορό στην πίστα του κέντρου. Οι ψυχραιμότεροι σηκώθηκαν και προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους, πριν ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

To περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο 15 Οκτωβρίου σε χωριό της Αχαΐας. Η «παραγγελιά» είχε δοθεί από τους συγγενείς του γαμπρού, όμως εκείνη την στιγμή χόρευαν οι συγγενείς της νύφης. Ο πεθερός της, μαζί με τα παιδιά του επιχείρησε να ανέβει στην πίστα. Οι συμπέθεροί του συνέχισαν να χορεύουν και τα αίματα άναψαν.

«Έκανα παραγγελιά, αφήστε με να χορέψω για το γιο μου», είπε ο πατέρας. «Τώρα χορεύουμε εμείς», απάντησε ο συμπέθερος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος κουβέντα την κουβέντα, τα δύο σόγια μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα δύο νεαροί λογομάχησαν εντονότερα από τους υπόλοιπους, έπεσαν και κάτι σπρωξιές και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν.

Ευτυχώς το επεισόδιο έληξε χωρίς περαιτέρω κλιμάκωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.