ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το ακριβότερο ακίνητο που υπάρχει στην Αθήνα – Ποια ήταν η αρχική του τιμή

Η αξιοζήλευτη τοποθεσία του μαγνητίζει τα βλέμματα

Αυτό είναι το ακριβότερο ακίνητο που υπάρχει στην Αθήνα – Ποια ήταν η αρχική του τιμή

48 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει το ακριβότερο ακίνητο που υπάρχει στην Αθήνα το οποίο έχει θέα την Ακρόπολη. 

Πιο συγκεκριμένα, το ακίνητο άνηκε σε κάποιον Έλληνα ιδιοκτήτη, ο οποίος λόγω οικονομικών δυσκολιών το έβγαλε σε πλειστηριασμό και κατέληξε στα χέρια ενός Άραβα Σεΐχη.

Το ακίνητο όταν δόθηκε για πώληση ξεκίνησε στα 55 εκατομμύρια ευρώ και κατέληξε στα 48.

Η αξιοζήλευτη τοποθεσία του μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς έχει εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη. Παράλληλα, βρίσκεται κοντά και σε άλλους σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους και μνημεία.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος αποτελούνται από δύο διαμερίσματα ο καθένας, που κυμαίνονται από 160 τ.μ. έως 175 τ.μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, στον τέταρτο όροφο, υπάρχει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 279 τ.μ. Στον πέμπτο όροφο, υπάρχει ένα διαμέρισμα παρόμοιου μεγέθους με τον τέταρτο όροφο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.