ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δυτική Αττική: Μαθητής Γυμνασίου έπαθε ηλεκτροπληξία στο σχολείο από γυμνό καλώδιο

Η μητέρα του 15χρονου μαθητή είναι σοκαρισμένη

Δυτική Αττική: Μαθητής Γυμνασίου έπαθε ηλεκτροπληξία στο σχολείο από γυμνό καλώδιο

Μαθητής χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα από γυμνό καλώδιο σε κολώνα φωτισμού στο προαύλιο, σε Γυμνάσιο της Δυτικής Αττικής την Παρασκευή.

Η μητέρα του 15χρονου μαθητή είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να καταλάβει πως κινδύνεψε το παιδί της από ηλεκτροπληξία.

«Είναι μια κολώνα με φως και κρέμονταν καλώδιο. Πέρασε και ακούμπησε με το χέρι και τον χτύπησε πολύ δυνατά (το ρεύμα), ένιωσε μούδιασμα και πόνο», είπε το βράδυ της Κυριακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την πρώτη μέρα ένιωθε μούδιασμα. Του έκαναν ηλεκτρογράφημα στην καρδιά, το χέρι ήταν βαρύ, τώρα είναι καλύτερα», πρόσθεσε η μητέρα του παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.