ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύβοια: Εποχικός πυροσβέστης ο ένας από τους δύο νεκρούς από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό 40 μέτρων

Υπάλληλος σε κατάστημα ο δεύτερος νεκρός στο δυστύχημα

Εύβοια: Εποχικός πυροσβέστης ο ένας από τους δύο νεκρούς από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό 40 μέτρων

Θλίψη επικρατεί στην Εύβοια με τον θάνατο των δύο ανθρώπων από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό 40 μέτρων στη Βόρεια Εύβοια το πρωί της Τετάρτης (23/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι άνδρες κινούνταν με κατεύθυνση προς το χωριό Γιάλτρα Αιδηψού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε γκρεμό.

Όπως αναφέρει το eviazoοm.gr νεκροί είναι ο 45χρονος εποχικός πυροσβέστης, από τη Βόρεια Εύβοια Χρήστος Καπισίδης και 51χρονος Ηρακλής Αβραμίδης που κατάγονταν από το χωριό Ωρεοί και εργαζόταν σε κατάστημα με εργαλεία στη Βόρεια Εύβοια.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, επίσης, βαριά τραυματισμένο τον τρίτο επιβαίνονται στο όχημα, έναν 35χρονο Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης:

evia-troxaio-gremos
evia-troxaio-gremos2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.