ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο με μητέρα και παιδιά

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι από Αθήνα για Θεσσαλονίκη για μια μητέρα με τα δύο παιδιά της, όταν περνούσαν από τα όρια των νομών Φθιώτιδας – Βοιωτίας και συγκεκριμένα λίγο μετά το Κάστρο και στην ανηφόρα προς Μαρτίνο.

Το αυτοκίνητό τους, πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος, πήρε φωτιά και μέσα σε λίγα λεπτά κάηκε ολοσχερώς σύμφωνα με το LamiaNow.

Όταν η οδηγός είδε να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή, έβγαλε τα παιδιά από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένας κάτοικος ο οποίος σταμάτησε για να βοηθήσει.

 «Πήρα τον πυροσβεστήρα από το αυτοκίνητο μου και προσπάθησα να σβήσω την φωτιά που μόλις είχε ξεκινήσει. Μέσα σε λίγες στιγμές το αυτοκίνητο και παρά την προσπάθειά μου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες και παρότι σταμάτησα άλλα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να βρω έξτρα πυροσβεστήρες για να χρησιμοποιήσω.

Το θερμικό φορτίο ήταν τεράστιο. Δυστυχώς και παρότι άμεσα καλέσαμε την πυροσβεστική το Ι.Χ τυλίχθηκε εξ’ ολοκλήρου στις φλόγες και καταστράφηκε πριν η τελευταία φτάσει στο σημείο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε από το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Ευτυχώς τόσο η γυναίκα όσο και τα δύο της παιδιά, είναι καλά στην υγεία τους» είπεο κάτοικος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος κάνει η Τροχαία και η Πυροσβεστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.