
Στη Φθιώτιδα συνελήφθη ένας 65χρονος άνδρας, σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Λαμίας, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου 12 ετών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα σε περιοχή της Λοκρίδας. Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγισε τον ανήλικο, εκμεταλλευόμενος τη μεταξύ τους γνωριμία, και να τον έπεισε να επιβιβαστεί στο όχημά του με την υπόσχεση ότι θα τον μεταφέρει στο σπίτι του.
Αντί αυτού, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τον οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, όπου και φέρεται να προχώρησε σε πράξεις που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.
Οι δικαστικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, καθώς φέρεται να κινούνταν συχνά σε σημεία όπου έπαιζε ο ανήλικος μαζί με άλλα παιδιά.
Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Λαμίας για την κύρια ανάκριση, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη υπό τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.