ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Άνδρας ειδοποίησε τη ρεσεψιόν ότι δεν αισθάνεται καλά και μετά κατέρρευσε

Το ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο, αλλά δυστυχώς ο άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή

Ηράκλειο: Άνδρας ειδοποίησε τη ρεσεψιόν ότι δεν αισθάνεται καλά και μετά κατέρρευσε

«Έσβησε» ξαφνικά ένας 60χρονος άνδρας το απόγευμα του Σαββάτου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει το Cretapost, ο άτυχος άνδρας είχε επισκεφθεί την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους και είχε εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

Ειδοποίησε την ρεσεψιόν πριν καταρρεύσει

Το απόγευμα του Σαββάτου, όμως, αισθάνθηκε έναν αιφνίδιο οξύ πόνο στο στήθος και λίγο αργότερα κατέρρευσε μέσα στο δωμάτιό του.

Ο άτυχος άνδρας είχε προλάβει να ειδοποιήσει τη ρεσεψιόν προτού καταρρεύσει. Έτσι, το ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο, αλλά δυστυχώς ο άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.