Καλαμάτα: Οδηγός 92 ετών κατέβηκε τα σκαλιά του Δημοτικού Ωδείου με το αυτοκίνητο (φώτο)

Από θαύμα δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί

Καλαμάτα: Οδηγός 92 ετών κατέβηκε τα σκαλιά του Δημοτικού Ωδείου με το αυτοκίνητο (φώτο)

Τον δρόμο φαίνεται να «έχασε» ένας ηλικιωμένος οδηγός, αφού βρέθηκε να κατεβαίνει τα σκαλιά του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με το αυτοκίνητο.

Από θαύμα δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, όταν το μεσημέρι της Τρίτης ένας 92χρονος οδηγός για άγνωστο λόγο δεν αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν σκαλιά μπροστά στο Δημοτικό Ωδείο και συνέχισε την πορεία του προς αυτά, με αποτέλεσμα να βρεθεί να αιωρείται.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο ηλικιωμένος με τη βοήθεια περαστικού βγήκε από το όχημα του χωρίς να έχει τραυματιστεί, ενώ στο σημείο έφθασε και η Αστυνομία.

Να σημειωθεί, ότι εκείνη την ώρα γίνονταν μαθήματα στο Ωδείο, αλλά ευτυχώς δεν περνούσε από το σημείο κάποιος μαθητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.