ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Καταγγελία για εστιατόριο στα νότια προάστια: Αστακοί τηγανίζονται ζωντανοί (βίντεο)

Δείτε την ανάρτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις»

Καταγγελία για εστιατόριο στα νότια προάστια: Αστακοί τηγανίζονται ζωντανοί (βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας έφερε ένα βίντεο η Πανελλήνια Ομοσπονδία «Νέμεσις» στο οποίο φαίνεται να τηγανίζονται ζωντανοί αστακοί σε ταβέρνα στα νότια προάστια.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στην Κάρπαθο τον Μάιο όπου σε γνωστό εστιατόριο τηγάνιζαν τα ψάρια ζωντανά.

Όπως γράφει στην ανάρτησή της στο Facebook η «Νέμεσις»: «Κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει.

Στέλνει απειλητικά και ειρωνικά βίντεο και τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά».

Σημειώνει δε ότι «πολλές ταβέρνες έχουν σε κοινή θέα ζωντανούς αστακούς μέσα σε πάγο. Η Καθηγήτρια Κτηνιατρικής Ιχθυολογίας, ιχθυοπαθολογίας και Ευζωίας θαλάσσιων ζώων Φωτεινή Αθανασοπούλου εξηγεί στη Νέμεσι, ότι ο πάγος τα καθιστά ανίκανα να κινηθούν, όμως ο πόνος που αισθάνονται μέσα στο πάγο είναι μεγάλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.