ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Νύχτα τρόμου για τουρίστριες – Πήρε φωτιά το κλιματιστικό του δωματίου (φωτο)

Οι τουρίστριες διαμένουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κάβο

Κέρκυρα: Νύχτα τρόμου για τουρίστριες – Πήρε φωτιά το κλιματιστικό του δωματίου (φωτο)

Αντιμέτωπες με ένα απρόοπτο ήρθαν τρεις νεαρές τουρίστριες από τη Βρετανία, που θέλησαν να κάνουν διακοπές στην Κέρκυρα.

Οι τουρίστριες διαμένουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κάβο, όταν το κλιματιστικό έπιασε φωτιά. Όπως είπαν στην Daily Mail, η φωτιά εκδηλώθηκε το πρώτο βράδυ των διακοπών, κι ενώ είχαν ήδη ενημερώσει ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα.

«Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει “Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!”», περιγράφει η μία 21χρονη εκ των τριών τουριστριών από την Βρετανία, που είδαν να παίρνει φωτιά το κλιματιστικό στο δωμάτιο τους στην Κέρκυρα.

«Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά», ανέφερε επίσης.

Σύμφωνα με τις τουρίστριες, ο συναγερμός για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Στη συνέχεια, κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν με πυροσβεστήρες για να τη σβήσουν.

Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν και καλύφθηκαν από στάχτες, ενώ οι ίδιες δηλώνουν «τυχερές που είναι ζωντανές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.