ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κορυφώνεται σήμερα η κακοκαιρία

Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Κορυφώνεται σήμερα η κακοκαιρία

Προς την κορύφωσή του οδεύει το κύμα κακοκαιρίας που χτυπά τη χώρα τις τελευταίες ημέρες και το οποίο αποτέλεσε μια… φθινοπωρινή παρένθεση μέσα στον Αύγουστο.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας προκάλεσε προβλήματα σε ολόκληρη τη χώρα το τελευταίο διήμερο αφήνοντας αρκετές περιοχές της χώρας στο «σκοτάδι» για ώρες, ενώ σοβαρά ζητήματα προέκυψαν και στους δρόμους από φερτά υλικά που παρέσυραν οι ισχυρές -κατά διαστήματα- νεροποντές.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύει παραμένει και σήμερα το μήνυμα που απέστειλε χθες το 112 προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε επτά περιοχές της χώρας. Το μήνυμα από το 112 που εστάλη ανέφερε: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο: Παραθαλάσσιες περιοχές Αν. Μακεδονίας- Θράκης και Κ. Μακεδονίας, νησιά Β. Αιγαίου, Θεσσαλία, Σποράδες, περιοχές Αν Στερεάς Ελλάδας και Εύβοια. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις- Ακολουθείτε οδηγίες των Αρχών».

Πότε κορυφώνεται το κύμα της κακοκαιρίας

Όπως δήλωσε ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας και σήμερα αναμένεται μια δύσκολη μέρα με έντονα φαινόμενα, ωστόσο από Παρασκευή αυτά θα αρχίσουν να εξασθενούν και το σκηνικό θα αρχίσει να θυμίζει και πάλι καλοκαίρι.

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από την κακοκαιρία: Προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα σε 7 περιοχές
Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη (25/8) αναμένονται έντονες κατά διαστήματα καταιγίδες σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, των Σποράδων, της Εύβοιας, της ανατολικής Θεσσαλίας (κυρίως Μαγνησία) και της ανατολικής Πελοποννήσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την κατάσταση που θα επικρατήσει στην Αττική ο κ. Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για εντονότερα φαινόμενα από το μεσημέρι προς το απόγευμα μέχρι αυτά να εξασθενήσουν την Παρασκευή (26/8).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.