ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα motocross

Ο άτυχος Μάριος φορούσε κράνος και είχε όλο τον εξοπλισμό, όμως έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος

Κρήτη: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα motocross

Αύριο Δευτέρα (29.01.2024) θα γίνει η κηδεία του 17χρονου Μάριου Χουλάκη, που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα σε αυτοσχέδια πίστα motocross, στη θέση Περιστεράς στην Ιεράπετρα.

Η κηδεία του Μάριου θα γίνει στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας στις 14:00 το μεσημέρι, οπότε και συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο Μάριος, όπως αναφέρει το neakriti.gr, έκανε προπόνηση στην αυτοσχέδια πίστα motocross, όταν πραγματοποίησε ένα πολύ ριψοκίνδυνο άλμα από χωμάτινο ανάχωμα. Αν και φορούσε κράνος και τον εξοπλισμό του δικυκλιστή, κάποια στιγμή έφυγε με τη σέλα της μηχανής και έπεσε από ύψος που εκτιμάται από 12 έως 15 μέτρα με την πλάτη στο χώμα.

Η πτώση του προκάλεσε κατάγματα στα πλευρά, εσωτερική αιμορραγία και βλάβες στα ζωτικά του όργανα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως κατέληξε δύο ώρες αργότερα στα χέρια των γιατρών του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη μοιραία προπόνηση ήταν παρόντες, σύμφωνα με πληροφορίες και οι πιο στενοί του φίλοι, που τους είχε ζητήσει να βρίσκονται κοντά του, σε περίπτωση που του συμβεί κάτι απρόοπτο. Οι φίλοι του μαθητή που φοιτούσε στο Γ4 του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας, βιντεοσκοπούσαν το άλμα θανάτου. Εκείνοι ήταν που κάλεσαν αμέσως για βοήθεια του ΕΚΑΒ, όταν είδαν τον Μάριο να χάνει την επαφή με τη μηχανή και να πέφτει στο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.