Λαμία: 50χρονος έχασε τη ζωή του σε χωράφι – Τον πάτησε το τρακτέρ του

Όλοι μιλούν για έναν αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία της Λαμίας

Λαμία: 50χρονος έχασε τη ζωή του σε χωράφι – Τον πάτησε το τρακτέρ του

Ένας 50χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο χωράφι του, χθες, Τετάρτη, στη περιοχή του Σταυρού, στη Λαμία, καθώς φέρεται να ποδοπατήθηκε από το τρακτέρ του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας από τη Λαμία πήγε χθες, το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτήμα που έχει στην περιοχή του Σταυρού, για ψεκάσει με το τρακτέρ τις ελιές.

Όταν άρχισε να βραδιάζει οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν που δεν επέστρεψε και άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικά όταν έφτασαν στο κτήμα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, αφού βρήκαν τον 50χρονο νεκρό δίπλα στο τρακτέρ του.

Όλοι μιλούν για έναν αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία της Λαμίας

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι με κάποιο τρόπο το τρακτέρ έφυγε στην κατηφόρα, τούμπαρε και στάθηκε πάλι όρθιο. Όμως αυτή η πτώση στάθηκε μοιραία για τον 50χρονο Λαμιώτη. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα, που είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ και όλη η τοπική κοινωνία στο Σταυρό έχει βυθιστεί στο πένθος, αφού όλοι μιλούν για έναν πολύ εργατικό άνθρωπο, άριστο οικογενειάρχη και πολύ αγαπητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.