ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μαγδαλιανίδη: Η πολυτραυματίας των Τεμπών ξεσπά κατά του Α.Γεωργιάδη – «Εξοργιστικές οι δηλώσεις του»

«Είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράμα μπροστά σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους;»

Ν.Μαγδαλιανίδη: Η πολυτραυματίας των Τεμπών ξεσπά κατά του Α.Γεωργιάδη – «Εξοργιστικές οι δηλώσεις του»

Μία πολυτραυματίας από το δυστύχημα των Τεμπών που η ζωή της έχει κοπεί στα δύο, καθώς έχει υποβληθεί σε περίπου 30 εγχειρήσεις, ενώ θα ακολουθήσουν και επόμενες, ασκεί έντονη κριτική στον Αδωνι Γεωργιάδη για τις ντροπιαστικές του δηλώσεις αναφορικά με εκείνη την τραγική ημέρα που έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας.  

Πρόκειται για την Ντίνα Μαγδαλιανίδη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς αποκάλυψε το ανάλγητο πρόσωπο του κράτους που έφτασε στο σημείο να μην της καλύπτει άμεσα τις οικονομικές δαπάνες για τις απαραίτητες εγχειρήσεις της.

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη ερωτώμενη για τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας της χαρακτήρισε εξοργιστικές.

«Γενικά δεν μ’αρέσει να μιλάω επιθετικά προς κάποιον άνθρωπο, αλλά η συγκεκριμένη δήλωση με εξόργισε. Με εξόργισε γιατί υπάρχουν παιδιά που χάθηκαν εκεί πέρα».

Θέτοντας το ερώτημα εάν o Aδωνις Γεωργιάδης θα ήταν το ίδιο άνετος αν το θέμα αφορούσε τα δικά του παιδιά, σημείωσε χαρακτηριστικά

«Ακόμα και αν δεν μπορείς να νιώσεις συναισθήματα προς τον άλλον άνθρωπο και έχεις μια απάθεια, σκέψου λίγο να γινόταν σε εσένα αυτό. Κάτι αντίστοιχο. Και τα παιδιά σου να χρειαζόταν να μετακινηθούν.

Τώρα αν τα παιδιά σου δεν σε αφορούν καθόλου γιατί μπορεί να μετακινούνται με δικά σου ιδιωτικά μέσα, από ιδιώτες ή με κάποιο τζετ, εντάξει. Πάω πάσο.

Αλλά εδώ μιλάμε για τον ελληνικό λαό. Υπάρχει κόσμος που παίρνει καθημερινά τραίνα. Που έπαιρναν τα παιδιά του τραίνα για να μετακινηθούν.

Είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράμα μπροστά σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους;»

Συνεχίζοντας τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια τέτοια δήλωση από έναν υπουργό, που είναι κυβερνητικό στέλεχος της Ελλάδας σήμερα. Το θεωρώ απαράδεκτο».

«Μπροστά σε άτομα που έχασαν άλλα δικά τους άτομα εκεί μέσα. Μπροστά σε άτομα που τραυματίστηκαν για πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Που εγώ το ξέρω ότι δε θα ξανα είμαι όπως πριν. Τα πνευμόνια μου, ο θώρακάς μου, όλα είναι χάλια. Ας έρθει να μου το πει μπροστά μου αυτό. Ας έρθει να το πει μπροστά σε εμάς. Και ακόμα και αν δεν αφορά τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, που από όσο είδα τους αφορά, αφορά όλους εμάς που το περάσαμε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.