ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παπάς χορεύει τον πιο γρήγορο χορό στην Κρήτη και τους αφήνει όλους άναυδους (βίντεο)

Ο χορός του ιερέα «άναψε» το κέφι στο γλέντι του χωριού και έμεινε σε όλους αξέχαστος…

Παπάς χορεύει τον πιο γρήγορο χορό στην Κρήτη και τους αφήνει όλους άναυδους (βίντεο)

«Μαλεβιζιώτη», τον πιο γρήγορο και ζωηρό χορό της Κρήτης, επέλεξε να χορέψει ο πατέρας Ευγένιος από τη Μονή Επανωσήφη, σε γλέντι στο Χουδέσι και ξεσήκωσε το γλέντι.

Στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο του creta24 ο ιερέας φαίνεται να χορεύει «σα να μην πατάει στη γη» με τον κόσμο να χτυπάει συνεχώς τα χέρια του για να τον κάνει να συνεχίσει.

Ο χορός του ιερέα «άναψε» το κέφι στο γλέντι του χωριού και έμεινε σε όλους αξέχαστος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.