ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο με την Τζωρτζίνα

Την βιντεσκοπούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο με την Τζωρτζίνα

Μια ακόμη κρίση της Τζωρτζίνας στις 25 Ιανουαρίου 2022, δηλαδή λίγες ημέρες πριν πεθάνει από θανατηφόρα δόση κεταμίνης βιντεοσκοπούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Το ηχητικό υλικόβγήκε στην δημοσιότητα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να ακούγεται να χτυπά το κουδούνι κλήσης των νοσηλευτών, ενώ η 9χρονη κόρη της είχε ήδη ξεκινήσει να υποφέρει.

Η Τζωρτζίνα εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου στις 19 Ιανουαρίου, ενώ η μητέρα της είχε αναφέρει επεισόδιο με σπασμούς, υπνηλία και έμετο. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της εκδήλωσε 9 αιφνίδια επεισόδια. Οι γιατροί τη μετέφεραν στη ΜΕΘ. Ωστόσο οι εντατικολόγοι δεν διαπίσττωσαν κανένα από τα αναφερόμενα συμπτώματα, ούτε είδαν κάποιο επεισόδιο.

Στο απόσπασμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να βιντεοσκοπήσει το επεισόδιο της μικρής Τζωρτζίνας και χτυπά το κουδούνι καλώντας το προσωπικό.

Πισπιρίγκου: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι.

Πισπιρίγκου: Ελάτε, ελάτε…

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι.

Πισπιρίγκου: Λίγο γρήγορα παρακαλώ.

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Πισπιρίγκου: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Στο βίντεο ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που έχουν αφαιρεθεί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πισπιρίγκου: Σσσσσς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.