ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης από φοιτητές στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

«Δεν ήταν ατύχημα ούτε η κακιά στιγμή, κράτος και ηγέτες δολοφονούν μαζί»

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης από φοιτητές στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν δεκάδες μέλη φοιτητικών συλλόγων, που εναντιώνονται στην εκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική και στην ιδιωτικοποίηση του νερού, ενώ παράλληλα ζητούν ασφαλείς μετακινήσεις.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, οι διαδηλωτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτύρονται για την πολιτική που αφορά στις πανεπιστημιακές σπουδές, για το νομοσχέδιο Μετονομασίας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή, καθώς και για το έγκλημα των Τεμπών.

Οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα όπως: «Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές», “δεν ήταν ατύχημα ούτε η κακιά στιγμή, κράτος και ηγέτες δολοφονούν μαζί» και «παιδεία, υγεία, μεταφορές, νερό δεν είναι εμπορεύματα ανήκουν στον λαό».

Η πορεία των φοιτητών κινείται επί της οδού Εγνατία στο ρεύμα προς ανατολικά με προορισμό το ΥΜΑΘ και από εκεί το campus του ΑΠΘ.

Εικόνες από την πορεία των φοιτητών στη Θεσσαλονίκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.