ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας 19χρονου για Γ.Ξανθόπουλο: «Ο γιος μου είναι στον τάφο και αυτός ελεύθερος πίνει μπύρες»

«Έσπασε» ο πατέρας του 19χρονου που έχασε την ζωή του στο τροχαίο στο Μενίδι

Πατέρας 19χρονου για Γ.Ξανθόπουλο: «Ο γιος μου είναι στον τάφο και αυτός ελεύθερος πίνει μπύρες»

Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου που χάθηκε στο τροχαίο στο Μενίδι και εμπλέκεται ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας μίλησε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε με αιχμηρά λόγια για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν… πολύ βαρύ, πάρα πολύ βαρύ. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί, 20 χρονών παιδί… φίδι να ήταν θα ήταν πιο λυπήσιμο. Τη στιγμή που έγινε η κηδεία, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε το όνομα, τα στοιχεία του άλλου ανθρώπου που παραβίασε το στοπ. Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο, ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες».

Για το αν θα κινηθεί νομικά για το θανατηφόρο τροχαίο ο πατέρας του 19χρονου απάντησε:

«Αυτό θα το πει το δικαστήριο, θα το βρει ο δικηγόρος. Εγώ ξέρω ότι θα πάει νομικά, όπως πρέπει, μέχρι το κόκαλο όσο πάει και το αξίζει. Έχω δεν έχω, γίνεται, δεν γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Μην πάθει κακό κάποιος άλλος και να μάθουν οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι το παιδί, το δικό μου πίσω αλλά μην πάρουν του αλλουνού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τώρα έχει κόσμο, έχει 500 άτομα, έχει 1000 άτομα ήρθαν στην κηδεία. Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20αρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει, κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί όπως και να ήταν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.