Σπάρτη: Ο γάμος της χρονιάς! – Ο γαμπρός πήγε στο γάμο με νεκροφόρα! (βίντεο)

Ήθελαν ο γάμος τους να γίνει viral και τα κατάφεραν

Σπάρτη: Ο γάμος της χρονιάς! – Ο γαμπρός πήγε στο γάμο με νεκροφόρα! (βίντεο)

Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας, αλλά μέσα σε νεκροφόρα. Με τις εικόνες από τη Σπάρτη να σαρώνουν το διαδίκτυο…

Ο γάμος τους, στη Σπάρτη είχε εικόνες πρωτοφανείς. Μια στολισμένη νεκροφόρα κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Πριν αλλά και μετά το μυστήριο, αφού γαμπρός και νύφη επέλεξαν να φύγουν μέσα σε αυτή. Ήταν η μέρα της ζωής τους και πλέον το ευτυχισμένο ζευγάρι, παρακολουθεί τα δημοσιεύματα και τα αφιερώματα.

Σκηνές απείρου κάλλους λοιπόν, εκτυλίχθηκαν χθες στη Σπάρτη. Άναυδοι και με τα κινητά ανά χείρας οι πολίτες της Λακωνικής πρωτεύουσας παρακολουθούσαν το θέαμα ενός γαμπρού, που εργάζεται σε γραφείο τελετών, να κατευθύνεται με στολισμένη νεκροφόρα στην εκκλησία, με σκοπό να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η νύφη ακολουθούσε τη νεκροφόρα με ένα jeep, κάνοντας την καθιερωμένη περατζάδα στους δρόμους της Σπάρτης, πριν την τελετή. Φυσικά, το σκηνικό έγινε viral στην τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την τελετή, ο γαμπρός πήρε τη νύφη και έφυγαν για τη δεξίωση με τη νεκροφόρα! Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.