ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκέντρωση φοιτητών έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ κατά της αστυνομικής παρουσίας (βίντεο-φωτο)

Κύριο αίτημά τους να φύγουν τόσο η ΟΠΠΙ όσο και οι λοιπές αστυνομικές δυνάμεις από τους χώρους του πανεπιστημίου

Συγκέντρωση φοιτητών έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ κατά της αστυνομικής παρουσίας (βίντεο-φωτο)

Πριν λίγη ώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας, συγκεντρώθηκαν φοιτητές έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ, με αφορμή την αστυνομική παρουσία στο campus.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση έξω από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ από φοιτητικούς συλλόγους και από μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διοικητικού και Ερευνητικού Προσωπικού του ιδρύματος, με κύριο αίτημα να φύγουν τόσο η ΟΠΠΙ όσο και οι λοιπές αστυνομικές δυνάμεις από τους χώρους του πανεπιστημίου.

Να σημειωθεί πως σήμερα ο (Ενιαίος Σύλλογος Διοικητικού και Ερευνητικού Προσωπικού) ΕΣΔΕΠ έχει προκηρύξει απεργία για τον ίδιο λόγο. Τέλος, οι αστυνομικές δυνάμεις που το προηγούμενο διάστημα είχαν πιο εμφανή παρουσία, σήμερα, Δευτέρα, κρατούν μία σαφώς πιο διακριτική στάση, ευρισκόμενες κυρίως στα όρια του πανεπιστημίου και συγκεκριμένα, πάνω από τη βιβλιοθήκη της ΣΘΕ και απέναντι από τη βόρεια πύλη εμπορευμάτων της ΔΕΘ, ενώ μέλη της ΟΠΠΙ, δεν εμφανίστηκαν πουθενά από το πρωί.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη συγκέντρωση φοιτητών στο ΑΠΘ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.