ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η εθελόντρια ερπετολόγος που τη δάγκωσε οχιά

Η 43χρονη αναπνέει μονή της, χωρίς μηχανική υποστήριξη και έχει καλό επίπεδο επαφής

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η εθελόντρια ερπετολόγος που τη δάγκωσε οχιά

Αποσωληνώθηκε το πρωί της Παρασκευής η εθελόντρια που είχε δέχθηκε δάγκωμα οχιάς όταν πήγε να την απομακρύνει από σχολείο της Θεσσαλονίκης και νοσηλευόταν στην Α ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» για μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη διακομίζεται στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, είναι σε αυτόματη αναπνοή, δηλαδή αναπνέει μόνη της χωρίς μηχανική υποστήριξη, έχοντας καλό επίπεδο επαφής και άριστη συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, ελάχιστα λεπτά μετά το δάγκωμα που δέχθηκε από το δηλητηριώδες φίδι, υπέστη αναφυλακτικό σοκ και διασωληνωθηκε άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, αφού η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σε σχολικό συγκρότημα στην οδό Γιαννιτσών, όταν επιστάτης εντόπισε ένα φίδι στο ισόγειο του σχολείου, την ώρα λειτουργίας του ολοήμερου. Κατευθείαν έγινε κλήση στην πυροσβεστική, η οποία με τη σειρά της έδωσε το τηλέφωνο δύο ερπετολόγων και στο σημείο έφτασε πρώτη η εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή», η οποία έπιασε με γάντι το φίδι για να το βάλει σε κλουβί-τσάντα μεταφοράς, ωστόσο, αυτό τη δάγκωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.