ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: 71χρονος πνίγηκε όταν η βάρκα του προσέκρουσε σε βράχια

Ο 71χρονος έπεσε από την βάρκα και πάλεψε για ώρα με τα κύματα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να επιβιώσει

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: 71χρονος πνίγηκε όταν η βάρκα του προσέκρουσε σε βράχια

Σήμερα το πρωί του Σαββάτου 6 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή της Αλμυρίδας του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr ο 71χρονος άνδρας είχε βγει νωρίς το πρωί, στα ανοιχτά με την βάρκα του για ψάρεμα, όταν ξαφνικά περίπου στις 10:30 προσέκρουσε με αυτή σε βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η βάρκα στην οποία επέβαινε ο άτυχος άνδρας υπέστη μηχανική βλάβη και κατά συνέπεια ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο της και έτσι χτύπησε πάνω στα βράχια και βυθίστηκε.

Ο 71χρονος έπεσε από την βάρκα και πάλεψε για ώρα με τα κύματα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να επιβιώσει

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το λιμεναρχείο Ρεθύμνου, το οποίο ερευνά τα αίτια του περιστατικού. Παράλληλα κατέφθασε και ασθενοφόρο όπου εκεί οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.