ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκαλα: 50χρονη αυτοκτόνησε κάνοντας «βουτιά» από πολυκατοικία (φωτο)

Κάτοικοι της περιοχής ΄όπου σημειώθηκε η τραγωδία κάνουν λόγο για ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η γυναίκα

Τρίκαλα: 50χρονη αυτοκτόνησε κάνοντας «βουτιά» από πολυκατοικία (φωτο)

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία των Τρικάλων η είδηση της «βουτιάς» στο κενό από πολυκατοικία μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην οδό Ιουλιέτας Αδάμ με την γυναίκα να πέφτει στο κενό από διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία.

Στο σημείο της πτώσης της γυναίκας στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας έφτασαν άμεσα αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ σε κατάσταση σοκ ήταν ο σύζυγος και ο γιος της ατυχής γυναίκας που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

trikala-aftoktonia1
trikala-aftoktonia2
trikala-aftoktonia3

Αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες, ωστόσο κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι η 50χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.