ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χανιά: Συνελήφθη «κηδεμόνας» βαρελόσκυλου – Το είχε δεμένο χωρίς τροφή και νερό

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων

Χανιά: Συνελήφθη «κηδεμόνας» βαρελόσκυλου – Το είχε δεμένο χωρίς τροφή και νερό

Στη σύλληψη ενός ακόμα «κηδεμόνα» βαρελόσκυλου, προχώρησαν οι αστυνομικοί στα Χανιά. Το περιστατικό αφορά στην περιοχή «Ψυχρό Πηγάδι» στα Κεραμειά στην Κρήτη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων», εδώ και δέκα, τουλάχιστον, χρόνια έχει προχωρήσει σε μεγάλο αριθμό παρόμοιων καταγγελιών για τέτοια φαινόμενα, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνεται ότι έχουν διασώσει ζώα, τα οποία μετά από λίγο καιρό, αντικαθίστανται με καινούρια. Ο σκύλος είχε πληγές στα αυτιά, ήταν χωρίς φαγητό και νερό και «ζούσε» σε ένα μαύρο βαρέλι, που απορροφά όλη τη ζέστη και πυρώνει περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σύλλογος ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και άμεσα μετέβη στο σημείο τμήμα των ΤΑΕ και του ΑΤ Χανίων. Οι αστυνομικοί πήραν αμέσως τον σκύλο, γιατί κινδύνευε από θερμοπληξία, εντόπισαν τον «κηδεμόνα» και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.