ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γράμμα από την Χιλή έφτασε στην Βρετανία με… καθυστέρηση

Γράμμα από την Χιλή έφτασε στην Βρετανία με… καθυστέρηση

Ο Νιλ Κρόκερ έστειλε στον πεθερό του το 1991 μία καρτ ποστάλ όταν υπηρετούσε στο Βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό, που έφτασε στον προορισμό της μόλις πριν μερικές μέρες, 30 ολόκληρα χρόνια μετά την αποστολή της.

Πίσω στα 1991, το πολεμικό πλοίο όπου ο Κρόκερ υπηρετούσε, το HMS Cumberland, επέστρεφε από μια αποστολή τριών μηνών στα νησιά Φόκλαντ και είχε σταματήσει στην πόλη Βαλπαραΐσο της Χιλής.

Ήταν από εκεί που ο Κρόκερ αποφάσισε να στείλει τα χαιρετίσματά του στην οικογένειά του στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως ανέφερε στο BBC, ο Κρόκερ μόλις και με τα βίας θυμάται να είχε γράψει και να είχε στείλει την κάρτα.

Εκεί περιέγραφε πως «ο καιρός ήταν καλός και οι παραλίες πανέμορφες».

Όταν όμως ο 89χρονος πεθερός του έλαβε το γράμμα με 30 χρόνια καθυστέρηση, ο ηλικιωμένος άντρας ένιωσε λιγάκι μπερδεμένος.

Είχε σφραγίδα ταχυδρομείου “Λονδίνο 1991”, κάτι που σημαίνει ότι έφτασε στη βρετανική πρωτεύουσα την ίδια χρονιά που στάλθηκε από τη Χιλή.

«Για 30 χρόνια είχε χαθεί σε κάποιο γραφείο διαλογής και κάποια στιγμή έφτασε στον προορισμό της, οπότε πρόκειται για μια αξιοθαύμαστη ιστορία» ανέφερε ο Κρόκερ.

«Πιθανότατα δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ πού είχε χαθεί τόσα χρόνια. Είναι ένα μυστήριο» συνέχισε ο άντρας, μιλώντας στο BBC.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σχολιάζοντας το περιστατικό, η ταχυδρομική υπηρεσία της Βρετανίας ανέφερε πως το πιθανότερο είναι κάποιος να είχε λάβει κατά λάθος την κάρτα και κάποια στιγμή να αποφάσισε να την επιστρέψει, παρά να είχε χαθεί ή να είχε κολλήσει κάπου στο ταχυδρομικό δίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Βασιλικό Ταχυδρομείο ελέγχει τακτικά τα γραφεία παραλαβής αλληλογραφίας και αδειάζει καθημερινά τα γραμματοκιβώτιά του» ανέφερε το σχετικό σχόλιο της ταχυδρομικής υπηρεσίας για την παράξενη ιστορία της καρτ ποστάλ που έφτασε στον προορισμό της 30 χρόνια μετά την αποστολή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.