ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Gazprom: Περαιτέρω αύξηση της παροχής φυσικού αερίου προς την Ελλάδα

Η Ρωσία κάλυψε το κενό από τη μείωση της παραγωγής αερίου εντός της ΕΕ

Gazprom: Περαιτέρω αύξηση της παροχής φυσικού αερίου προς την Ελλάδα

Η ρωσική Gazprom προχώρησε σε περαιτέρω αύξηση της προμήθειας φυσικού αερίου προς την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η εταιρεία.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, τους πρώτους 10 μήνες του 2021 οι προμήθειες φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 16,3%, ενώ έως τα μέσα Οκτωβρίου ήταν αυξημένες κατά 12,9%.

Αντίστοιχα, υπήρξε αύξηση των προμηθειών φυσικού αερίου προς την Γερμανία (23,4%), την Ιταλία (15,4%, τη Ρουμανία (272,2%), την Τουρκία (110,4%), τη Σερβία (101,7%), τη Βουλγαρία (51,9%), την Πολωνία (9,5%) και τη Φινλανδία (13,6%).

Όπως επισημαίνεται, είναι και πάλι η Ρωσία «που καλύπτει το κενό από τη μείωση της παραγωγής αερίου εντός της ΕΕ και την απόσυρση του αμερικανικού LNG από την Ευρώπη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηρίζει τις καταγγελίες εναντίον της Ρωσίας «ψυχροπολεμικά τεχνάσματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.