ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο «δικτάτορας» Αλεξάντερ Λουκασένκο ειρωνεύεται την υγειονομική δικτατορία της Δύσης (βίντεο)

Ο «δικτάτορας» Αλεξάντερ Λουκασένκο ειρωνεύεται την υγειονομική δικτατορία της Δύσης (βίντεο)

Άστραψε και βρόντηξε ο υποτιθέμενος δικτάτορας της Λευκορωσίας Λουκατσένκο σε Υπουργικό Συμβούλιο αφήνοντας σαφείς αιχμές και γεμάτα ειρωνεία υπονοούμενα για την υγειονομική χούντα που επικρατεί στις χώρες της δύσης, στις χώρες δηλαδή εκείνες που πασχίζουν να πετύχουν την ανατροπή του με το πρόσχημα των δημοκρατικών ελευθεριών.

Λάβρος κατά μάσκας, καραντίνας και κατάχρηση των τεστ PCR..Η τοποθέτηση του Προέδρου της Λευκορωσίας γεμάτη μπηχτές για ομολόγους του Δύσης με μπόλικο σαρκασμό λέει απευθυνόμενος σε κάποιον υπουργό του:

Αν καταλαβαίνω καλά Ντμίτρι Λεοντίνοβιτς όλος ο κόσμος σε αυτή την αίθουσα είναι καλά στην υγεία του. Μπήκατε σε καραντίνα πριν το ραντεβού με τον Πρόεδρο; Κάνατε τεστ PCR; όχι; και πως ήρθατε να δείτε τον μόνο και μοναδικό Αρχηγό του κράτους τον πρόεδρο της Λευκορωσίας χωρίς να έχετε υποβάλει σε τεστ τ’ άτομα που είναι παρόντα; τι είδους στάση είναι αυτή απέναντι σ’ αυτήν την κατάσταση για την οποία εσείς δοκιμάζετε συνεχώς να με πείσετε; Δεν σας θέτω αυτό το ερώτημα ανώφελα Ντμίτρι Λοεντίνοβιτς. Καλώς κάνατε. γιατί αυτή δεν είναι η διαδικασία που ακολουθείται εδώ. Ακόμη κι αν σε όλον τον κόσμο δεν συναντάς τους προέδρους χωρίς το μέτρο της καραντίνας. Δεν είναι για τη σημαντικότητα των τεστ που έθεσα αυτό το θέμα αλλά για να θέσω ένα άλλο.

Aν μπαίνετε στο Προεδρικό όπως σ’ έναν μύλο τότε γιατί βασανίζετε τ’ άτομα έξω; Mπορείτε να έρχεστε έτσι ενώ έκδηλα η πανδημία μαίνεται εδώ για τρίτη χρονιά,ή δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα.Κανείς ποτέ δεν ήρθε με ένα ρύγχος ( σσ μάσκα και κάνει μια χαρακτηριστική πληθωρική κίνηση) Δεν ρωτάμε κανένα αν εμβολιάστηκε ή έκανε τεστ PCR. Mόνο η Κατσάνοβα απαξιεί συνεχώς να έρχεται να βλέπει τον πρόεδρο χωρίς τεστ και τώρα έρχεται χωρίς τεστ. Τότε γιατί σημαίνουμε συναγερμό για οποιοδήποτε πολίτη σε ολόκληρη τη χώρα;

Γιατί η αστυνομία κινητοποιείται για να ελέγξει αν φορούν μάσκες; Γιατί χειραγωγούμε και επιτηρούμε τα άτομα εκεί έξω το ίδιο και τις γυναίκες; Που είναι αυτός ο Υπουργός; Eγώ σας προειδοποίησα. Δεν έχετε άλλες γάτες για μαστίγωμα; Γιατί παραβιάζετε το νόμο; Δεν έχουμε κανένα νόμο που να σας δίνει το δικαίωμα να βασανίζετε τους πολίτες και να επαληθεύετε τα ρύγχη τους. Γιατί παίζετε; Kαθήστε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.