ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισπανία: Η αστυνομία της Μαδρίτης πυροβόλησε και σκότωσε Μαγκρεμπίνο μετανάστη που επιτέθηκε σε αστυνομικό

Ισπανία: Η αστυνομία της Μαδρίτης πυροβόλησε και  σκότωσε Μαγκρεμπίνο μετανάστη που επιτέθηκε σε αστυνομικό

Η ισπανική αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε σήμερα έναν άνδρα που επιτέθηκε εναντίον ενός αστυνομικού με ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο, σε προάστιο της νότιας Μαδρίτης, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο Τύπου.

Η αστυνομία κλήθηκε, αφότου ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, άρχισε να απειλεί περαστικούς κραδαίνοντας το μαχαίρι, έξω από ένα νοσοκομείο στη συνοικία Βιγιαβέρδε.

«Ο άνδρας επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, ο οποίος αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου και πρόσθεσε ότι «όταν η επίθεση συνεχίστηκε, άλλοι αστυνομικοί άνοιξαν επίσης πυρ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας, που περιγράφεται ως ένας υπήκοος από την υποσαχάρια Αφρική και είναι γνωστός στις αρχές, υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του. Είχε ποινικό μητρώο βιαιοπραγίας κατά αστυνομικών από το 2020 και όπως όλα δείχνουν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.