ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέλγιο: Μόνο εμβολιασμένοι και με «βραχιολάκι» στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές

Βέλγιο: Μόνο εμβολιασμένοι και με «βραχιολάκι» στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές

Η έκρηξη κρουσμάτων στο Βέλγιο οδηγεί δημάρχους να ακυρώνουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές με τις Βρυξέλλες να επιμένουν να κρατήσουν ανοιχτή τη χριστουγεννιάτικη αγορά αλλά μόνο για εμβολιασμένους, οι οποίοι θα φορούν και «βραχιολάκι»,

Το μήνυμα του δημάρχου ήταν σαφές «ζήτηστε από τους ανεμβολίαστους να μην έρθουν στη Χριστουγεννιάτικη αγορά για το δικό τους καλό προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους».

«Θα πάρετε μεγάλο ρίσκο για την υγεία σας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος των Βρυξελλών.

Το Βέλγιο έχει μέχρι σήμερα μέχρι 26.500 κρούσματα

Σε αντίθεση με τις πόλεις Γάνδη και Λούβεν που έχουν ήδη ακυρώσει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι Βρυξέλλες θα ανοίξουν την αγορά ωστόσο θα πάνε μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό COVID και μάλιστα θα φοράνε βραχιολάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά υπό το φως μιας νέας ανησυχητικής έρευνας σύμφωνα με την οποία εάν αρθούν τα νέα περιοριστικά μέτρα και οι εμβολιασμοί παραμείνουν στάσιμοι το Βέλγιο θα έχει ακόμη 4.500 θανάτους – σήμερα έχει 26.500.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.