ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπιλ Γκέιτς: Έτσι θα αλλάξει το DNA σας – Το «εργαλείο» που βοηθά να «διορθώσουμε τα λάθη»

Το νέο βίντεο που δημοσίευσε ο Μ.Γκέιτς και «άναψε φωτιές»

Μπιλ Γκέιτς: Έτσι θα αλλάξει το DNA σας – Το «εργαλείο» που βοηθά να «διορθώσουμε τα λάθη»

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι μέτοχος σε πολλές εταιρείες που παράγουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στην πλατφόρμα του «gatesnotes», στο οποίο αναφέρεται στο «Crispr».

Όπως υποστηρίζει στο βίντεο το «Crispr» είναι ένα εργαλείο το οποίο θα μπορούσε να «σώσει πολλές ζωές αλλάζοντας λάθη στο DNA τα οποία προκαλούν ασθένειες».

Είναι ένα περίεργο βίντεο, καθώς έρχεται την ίδια στιγμή που πολλοί υποστηρίζουν ότι τα mRNA εμβόλια μπορούν να αλλοιώσουν το DNA των ανθρώπων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το νέο βιβλίο του Walter Isaacson “το σπάσιμο του Κώδικα”, λέει μια καταπληκτική ιστορία. Είναι για το πως η Jennifer Doudna και άλλοι επιστήμονες, ανακάλυψαν έναν νέο τρόπο επεξεργασίας του dna.

Η επεξεργασία του DNAμε ακρίβεια, ήταν το ιερό δισκοπότηρο για τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες.

Το DNAφυσικά κωδικοποιεί όλες τις βιολογικές λειτουργίες και έτσι κάποια λάθη στο DNA προκαλούν ασθένεια, γενετική ασθένεια.

Εάν μπορούσαμε να μπούμε μέσα και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη, θα μπορούσαμε να σώσουμε πολλές ζωές και να απαλλαγούμε από αυτές τις ασθένειες.

Το “Crispr” είναι πολύ συναρπαστικό εργαλείο, για να καταλάβετε ένα μέρος της ακολουθίας του DNA, που θέλετε να αλλάξετε».

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.