Γερμανία: Βάζουν κτηνίατρους να εμβολιάζουν ανθρώπους! – Μαζική «παραγωγή» – Χρησιμοποιούν όποιον βρουν

Γερμανία: Βάζουν κτηνίατρους να εμβολιάζουν ανθρώπους! – Μαζική «παραγωγή» – Χρησιμοποιούν όποιον βρουν

Στην Γερμανία βάζουν κτηνίατρους να εμβολιάζουν ανθρώπους σαν να πρόκειται για βόδια! Αυτό επιβεβαίωσε ο ανταποκριτής του OPEN στο Βερολίνο και αναφέρθηκε σε πάνελ εκπομπής του σταθμού.

«Και στη μάχη ρίχνονται και οι κτηνίατροι;;», ρώτησαν απορημένοι οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την εξής καταφατική απάντηση:

«Ναι, πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να το κάνει πάρα πολύ απλά».

Θυμίζουμε ότι η Γερμανία μετά την Αυστρία, ανακοίνωσε δια μέσου της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους υπό την προϋπόθεση να περάσει από την ομοσπονδιακή Βουλή ο σχετικός νόμος. Μέχρι περίπου και τον Φεβρουάριο – Μάρτιο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει μόνο για τα Σώματα Ασφαλείας και το ιατροφαρμακευτικό προσωπικό.

«Θα τους δωθεί ένα περιθώριο μέχρι τον Φεβρουάριο. Εάν δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα αποταχθούν οριστικά από το Σώμα και θα πάνε σπίτι τους» είπε σχετικά ο ανταποκριτής του OPEN.

Όταν ήρθε η σειρά της δικηγόρου, Αντωνίας Λεγάκη, να σχολιάσει τα σενάρια υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα και την κατάσταση στη Γερμανία, εκείνη είπε τα εξής:

«Προσωπικά έχω κλείσει ραντεβού για την 3η δόση. Όμως υπερασπίζομαι με όλη μου τη δύναμη το δικαίωμα των ανθρώπων να εμβολιαστούν ή όχι. Σε μία στιγμή που ακούω και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε ότι κάποια ευρωπαϊκή κυβέρνηση, η οποία αποτελεί και κάποιου είδους πρότυπο για τη δική μας, βάζει στη μάχη τους κτηνιάτρους, που η επιστήμη τους δεν έχει καμία σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό, αν είναι τόσο απλό να το κάνουμε και εμείς οι δικηγόροι».

Εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι αντιδράσεις στο στούντιο, με τον ανταποκριτή του OPEN στη Γερμανία να υπερασπίζεται την «επιστράτευση» των κτηνιάτρων και τη δικηγόρο να του απαντά:

«Άρα θεωρούμε λογικό και δείγμα ευαισθησίας το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις βάζουν κτηνιάτρους να κάνουν το εμβόλιο και αν κάποιος εκείνη τη στιγμή εμφανίσει μία αλλεργική αντίδραση θα τον αντιμετωπίσουν σα να είναι ΖΩΟΝ! Χαίρομαι λοιπόν που τα γνωρίζετε καλά άρα εισηγούμαι και εσείς ως δημοσιογράφος να αναλάβετε να κάνετε εμβολιασμούς».

Όταν δικηγόρος έκανε στη συνέχεια λόγο για το δικαίωμα των πολιτών να κάνουν ελεύθερα ό,τι θέλουν στο σώμα τους, ένας εκ των παρουσιαστών αντέδρασε λέγοντας:

«Αυτό ισχύει για τα τατουάζ κα Λεγάκη, για το σκουλαρίκι, για το αν θα πάρω κιλά ή όχι. Υπάρχει και μία απόφαση για του ΣτΕ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.