ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στοιχεία σοκ από ΗΠΑ – Γαλλία – Αυστραλία: Περισσότερα από ποτέ τα κρούσματα και οι θάνατοι ανάμεσα σε εμβολιασμένους

Kαταρρέει το αφήγημα των εμβολίων: Παρά τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού δεν μειώνονται τα κρούσματα ενώ αυξάνονται οι θάνατοι εμβολιασμένων

Στοιχεία σοκ από ΗΠΑ – Γαλλία – Αυστραλία: Περισσότερα από ποτέ τα κρούσματα και οι θάνατοι ανάμεσα σε εμβολιασμένους

Η Νέα Υόρκη κατέγραψε ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων COVID19 από την αρχή της πανδημίας, ενώ έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ των πολυπληθέστερων Πολιτειών των ΗΠΑ.

Αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης ανέφεραν 21.027 νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή, το υψηλότερο σύνολο ημερήσιων κρουσμάτων από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας αναφέρουν οι ΝΥΤimes.

Τα δεδομένα, τα οποία αντανακλούσαν τα αποτελέσματα των τεστ για την Πέμπτη, έδειξαν μια δραστική αλλαγή στην παρουσία του ιού στη Νέα Υόρκη.

Ο Δρ Wafaa El-Sadr, καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia, είπε ότι προς το παρόν, η παραλλαγή Omicron φαίνεται να μολύνει περισσότερους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη από ό,τι σε άλλα μέρη της χώρας. «Υπό αυτή την έννοια, αυτό το είδος μου θυμίζει τον Μάρτιο του 2020», τόνισε.

Από την Πέμπτη, το ποσοστό θετικότητας της πολιτείας είχε ανέβει σχεδόν στο 8%.

Στα ύψη τα κρούσματα και στην Αυστραλία που ενώ είχε μηδενικούς θανάτους επέβαλε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αψυχολόγητο απαρτχάιντ και lockdown…

Καταστροφικό το μοντέλο και στην υπερεμβολιασμένη Γαλλία στους 10 νεκρούς λόγω Covid-19 μετά τον Αύγουστο οι 9 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι (Δημόσια Υγεία Γαλλίας/Santé Publique France)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.