ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ινδία: Κατσίκα γέννησε ανθρωπόμορφο κατσικάκι (φωτό)

Ινδία: Κατσίκα γέννησε ανθρωπόμορφο κατσικάκι (φωτό)

Κατάπληξη προκάλεσε στους ιδιοκτήτες μιας κατσίκας στην Ινδία, το νεογέννητο κατσικάκι της, αφού διαπίστωσαν ότι είχε… ανθρώπινο πρόσωπο!

Το κατσικάκι είχε μάτια, μύτη και στόμα που μοιάζουν με τα ανθρώπινα, ενώ γεννήθηκε με δύο πόδια και χωρίς καθόλου τρίχωμα.

Το νεογέννητο κατσικάκι, πάντως, δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή και οι άνθρωποι που είχαν μαζευτεί εκεί, για να το δουν, το έθαψαν.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως η ίδια κατσίκα που γέννησε το κατσικάκι με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, γέννησε ακόμα ένα κατσικάκι, το οποίο ήταν 100% υγιές και δεν είχε καμία επιπλοκή ή κάποια χαρακτηριστικά που να μοιάζουν με ανθρώπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγραψε η Daily Mail, οι άνθρωποι στην περιοχή εξέλαβαν τα παράδοξα γεννητούρια ως «σημάδι από το Θεό»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.