Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Βρετανία: Πέθανε η κυρία επί των τιμών της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρετανία: Πέθανε η κυρία επί των τιμών της βασίλισσας Ελισάβετ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Δύσκολες ώρες περνά η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς πέθανε η κυρία επί των τιμών της, λαίδη Φάρναμ.

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική απώλεια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για τη βασίλισσα, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της φίλη και πρώην επικεφαλής των κυριών επί των τιμών, η Δούκισσα του Γκράφτον. Πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, σε ηλικία 90 ετών.

Η λαίδη Φάρναμ ήταν η προσωπική συνοδός της βασίλισσας και βοηθός της, ενώ είχε τον ρόλο αυτό από το 1987, μάλιστα ήταν εκείνη που συνόδευσε τη βασίλισσα στην τελετή για το αδαμάντινο ιωβηλαίο της, το 2012.

Ο θάνατος της βοηθού της βασίλισσας έρχεται μετά τον θάνατο της Δούκισσας του Γκράφτον, Αν Φόρτιουν Φιτζρόι, στα 101 της έτη τον περασμένο μήνα, ενώ είναι το τρίτο «χτύπημα» για τη βασίλισσα, καθώς τον Απρίλιο του 2021 έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, πρίγκιπα Φίλιππο.

Πηγή των Ανακτόρων είπε: «Είναι πολύ θλιβερό για τη βασίλισσα. Όλοι αγαπούσαν τη λαίδη Φάρναμ, είχε τόσο καλό χιούμορ. Ήταν πολύ λαμπερή και ελκυστική γυναίκα. Πάντα γενναιόδωρη με τους νέους ανθρώπους που έρχονταν να εργαστούν στον βασιλικό οίκο. Δεν ήταν καλή χρονιά για τη βασίλισσα. Έχασε τον σύζυγό της, μετά τη Δούκισσα του Γκράφτον και τώρα τη Λαίδη Φάρναμ. Ήταν καλές φίλες, που στήριζαν τη βασίλισσα σε επίσημα καθήκοντα. Δυστυχώς, μία θλιβερή συνέπεια της μακροζωίας είναι ότι πρέπει να αποχωριστείς ανθρώπους που αγαπάς».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.