
Τρεις ανήλικοι αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, την ώρα που επιχειρούσαν ληστεία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις ανήλικοι πλησίασαν δύο άτομα ίδιας εθνικότητας που περπατούσαν στην περιοχή και, αφού τους ακινητοποίησαν, προσπάθησαν να τους αφαιρέσουν χρήματα. Κατά την επίθεση, τους απείλησαν με αιχμηρά αντικείμενα.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή. Οι αστυνομικοί παρενέβησαν άμεσα, ακινητοποίησαν τους τρεις ανήλικους και προχώρησαν στη σύλληψή τους.
Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ακρόπολης, όπου ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη προανακριτική διαδικασία. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.