
Το Ισραήλ θα καταργήσει την υποχρεωτική καραντίνα για τα παιδιά που έχουν έρθει σε επαφή με φορείς της Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, επικαλούμενη την ανάγκη να ανακουφιστούν οι γονείς και τα σχολεία, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία λόγω της παραλλαγής Όμικρον. Ο πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ ανέφερε ότι από τις 27 Ιανουαρίου τα παιδιά θα χρειάζεται απλώς να υποβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα σε τεστ αντιγόνου στο σπίτι και, αν το αποτέλεσμα βγει θετικό ή αν δεν αισθάνονται καλά, θα απέχουν από το σχολείο μέχρι να αναρρώσουν.
«Τα παιδιά επιστρέφουν στην κανονικότητα στο σχολείο» είπε ο πρωθυπουργός, έχοντας στο πλευρό του τους υπουργούς Υγείας και Παιδείας. Τα σελφ τεστ για τα παιδιά θα διατίθενται δωρεάν, διευκρίνισε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.