
Στις 10:31 τοπική ώρα Βραζιλίας κατάρρευσε τμήμα του οδοστρώματος και συμπαρέσυρε τοιχώματα του εργοτάξιου που βρίσκεται εκεί για τη νέα γραμμή 6 του Μετρό που διαχειρίζεται η ισπανική εταιρεία Acciona SA. Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα. Τα νερά ωστόσο έχουν ήδη καλύψει το υπόγειο εργοτάξιο.
Ο έξι λωρίδων άξονας βρίσκεται πολύ κοντά στις όχθες του ποταμό Juqueri ο οποίος προκαλεί ήδη πλημμύρες μετά τις καταρρακτώδεις βροχές.
Η κακοκαιρία άφησε τουλάχιστον 9 νεκρούς στο Σάο Πάολο. Πλημμύρες και κατολισθήσεις που αφανίζουν σπίτια σημειώνονται στη Várzea Paulista, στο Embu das Artes και σε άλλες περιοχές, ενώ περίπου 500 οικογένειες εκτοπίστηκαν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.