ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Σουηδία πρόλαβε την Βρετανία: Τέλος οι απαγορεύσεις από σήμερα! – Όλα ελεύθερα! – Ούτε καν Covid Pass – Η Ελλάδα πότε;

Aνακοινώθηκε το τέλος της πανδημίας του Covid-19

Η Σουηδία πρόλαβε την Βρετανία: Τέλος οι απαγορεύσεις από σήμερα! – Όλα ελεύθερα! – Ούτε καν Covid Pass – Η Ελλάδα πότε;

Η Σουηδία πρόλαβε την Βρετανία της οποίας ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το τέλος της πανδημίας από 28 Φεβρουαρίου (η τυπική ανακοίνωση θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου από τον ίδιο τον Βρετανό ηγέτη στην Βουλή) και έγινε η πρώτη χώρα που κατήργησε από σήμερα κιόλας, τις (περιορισμένες σε σχέση με την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς) απαγορεύσεις που είχαν επιβάλλει με αφορμή την πανδημία, ενώ σταμάτησε ακόμα και η διεξαγωγή δωρεάν τεστ για τον Covid-19!

Ένα ιδιότυπο «ράλι Ελευθερίας» στις ευρωπαϊκές χώρες στο οποίο επιμένει να μην μετέχει η Ελλάδα!

Η κυβέρνηση της Σουηδίας, η οποία καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας επέλεξε να μην προχωρήσει σε επιβολή lockdown, κήρυξε σήμερα την λήξη της πανδημίας όταν στην Ελλάδα οι αριθμοί νεκρών καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλά για «την ανάγκη διάσωσης του… Πάσχα»!

Δηλαδή δεν κήρυξαν ποτέ lockdown και διασώθηκαν, ενώ η Ελλάδα των εγκληματικών lockdown μετρά κάθε μέρα 100+ νεκρούς και δυστυχώς πλησιάζουμε τους 25.000!

«Όσο γνωρίζουμε αυτή την πανδημία, θα έλεγα ότι έληξε», είπε η υπουργός Υγείας Λένα Χάλενγκρεν στην εφημερίδα Dagens Nyheter. «Μπορεί να υπάρχει ακόμα ο ιός, αλλά σε ότι αφορά τους περιορισμούς έληξαν και ο Covid-19 δεν θα κατηγοροποιείται πλέον ως κίνδυνος για την κοινωνία»!

Είπατε τίποτα; Θυμάστε τι έγραφαν οι ελληνικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κατά της Σουηδίας από την άνοιξη του 2020 ήδη, για να μην εκθέσουν τους χρεοκοπημένους Έλληνες πολιτικούς και «ειδικούς» που φυλάκισαν μία ολόκληρη χώρα επί δύο χρόνια και τώρα αδυνατούν να καταστείλουν αυτό το οποίο τα ίδια τα lockdown προκάλεσαν;

Ποιο; Αύξηση ανεξήγητων θανάτων πέρα από αυτούς του κορωνοϊού, κατά 10%!

Στην Σουηδία όλοι πετάνε τις μάσκες, μπαρ και εστιατόρια θα μπορούν ξανά να παραμένουν ανοιχτά μετά τις 23:00 το βράδυ και χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των πελατών, όταν στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας κάνει την χάρη και αυξάνει από 6 σε… 8 τους ομοτράπεζους (άραγε θυμάται κανείς στην Ικαρία πόσοι κυβερνητικοί κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον Κ.Μητσοτάκη πέρσι στο αποκορύφωμα της πανδημίας;).

Επίσης καταργούνται τα όρια προσέλευσης για μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους καταργούνται, όπως και η χρήση του πάσου εμβολιασμού, δηλαδή του Covid Pass το οποίο στην χώρα μας τυραννά και διχάζει εκατομμύρια Έλληνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, 16.182 άνθρωποι έχουν πεθάνει είτε από τον ιό είτε ενώ έχουν μολυνθεί από αυτόν! Μόλις το 60% από τους νεκρούς της Ελλάδας που είχε lockdown!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.