ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κάλπες στην Βρετανία: 5 μονάδες μπροστά η Τερέζα Μέι

Κάλπες στην Βρετανία: 5 μονάδες μπροστά η Τερέζα Μέι

Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου, το κόμμα της Βρετανίδας πρωθυπουργού προηγείται του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος με μόλις 5%, καταγράφοντας πτώση από τη διαφορά 15% πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με την έρευνα του Ipsos MORI.

Συγκεκριμένα οι Συντηρητικοί εξασφαλίζουν ποσοστό 45%, μειωμένο κατά 4% σε σύγκριση με έρευνα της 18ης Μαΐου, ενώ οι Εργατικοί αυξάνουν τα ποσοστά τους κατά 6%, στο 40%.

«Είναι ξεκάθαρο ότι στη (διαπροσωπική) της επαφή με τους ψηφοφόρους, η κυρία Μέι δεν τα πάει καλά και χάνει έδαφος ιδίως μεταξύ των μεσήλικων ψηφοφόρων και των γυναικών» εξήγησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο Μπεν Πέιτζ, διευθύνων σύμβουλος της Ipsos MORI.

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι Εργατικοί δείχνουν να προσελκύουν νεότερης ηλικίας ψηφοφόρους, που δεν είχαν ψηφίσει προηγουμένως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας δεν διαφέρουν πολύ από εκείνα πρόσφατων δημοσκοπήσεων σύμφωνα με τα οποία το εντυπωσιακό προβάδισμα της Μέι, άνω των 20 ποσοστιαίων μονάδων όταν προκήρυξε τις εκλογές, συρρικνώθηκε, γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν θα καταφέρει να καταγράψει την σαρωτική νίκη που ήλπιζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.