ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ζημιά 500 δολαρίων προκάλεσε ένα παγόνι σε κάβα (βίντεο)

Ζημιά 500 δολαρίων προκάλεσε ένα παγόνι σε κάβα (βίντεο)

Προσπάθησε να βρει τρόπο να φύγει από την κάβα και κατάφερε να προκαλέσει υλικές ζημιές από την ταραχή του.

Στην κάμερα απαθανατίστηκε ένα παγόνι που προσπάθησε να βγει σώο από μια κάβα στο Λος Άντζελες αλλά ο υπεύθυνος της κάβας το τρόμαξε στην προσπάθεια του να το βοηθήσει να βγει.

Η αρμόδια υπηρεσία ζώων κλήθηκε να χειριστεί την κατάσταση και ο «ειδικός» πλησίασε το παγόνι με μία απόχη και ξεκίνησε το show. Τον πτηνό άρχισε να σπάει μπουκάλια ακριβών κρασιών, καθώς κουνούσε τρομαγμένο τα φτερά του.

Κατάφεραν να το πιάσουν έπειτα από 1,5 ώρα και αφού ήδη ο λογαριασμός από τις ζημιές είχε φτάσει στα 500 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.